Παραγγελία (Λιανική)

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μέσα στις επόμενες 24 ώρες (εργάσιμες ημέρες) θα ελέγξουμε ότι τα φυτά μας είναι διαθέσιμα, καθώς και ότι η ποσότητα από την κάθε συσκευασία είναι σωστή, για να μπορέσει να γίνει η αποστολή τους. Στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να το διευθετήσουμε.

Συσκευασία & Τρόπος Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τα πρακτορεία εθνικών μεταφορών. Η συγκεκριμένη επιλογή έχει γίνει, ώστε η παραγγελιά σας να φτάνει άμεσα και με ασφάλεια. Το πρακτορείο, μπορείτε να το επιλέξετε εσείς (αν έχετε κάποιο που συνεργάζεστε) ή να το επιλέξουμε εμείς. Η τιμή χρέωσης καθορίζετε από το πρακτορείο και πληρώνετε από τον πελάτη κατά την παραλαβή των φυτών.

Η κάθε κούτα χωράει:
(Δεν χρειάζεται όλα τα φυτά να είναι ίδια ποικιλία.)

  • 20 ή 40 φυτά σε γλάστρες 200ml
  • 4 ή 8 γλάστρες των 2 λίτρων
  • 8 ή 16 σκαφάκια 12 φυτών

Τρόπος πληρωμής

Αφού η παραγγελία επιβεβαιωθεί από εμάς, θα σταλεί στο email σας επιβεβαίωση, που θα περιλαμβάνει και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή, η παραγγελία σας θα αποσταλεί το συντομότερο. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάτε από τα δρομολόγια των μεταφορικών, τον καιρό κτλ.

Τα φυτά δεν είναι άψυχα αντικείμενα, που μπορούν να ταξιδέψουν σε όλες τις συνθήκες. Φροντίζουμε, σε συνεννόηση μαζί σας να στέλνουμε τα φυτά, όταν είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάσουν σε άψογη κατάσταση.

Προσοχή, η παραγγελία σας θα είναι δεσμευμένη για 48 ώρες. Αν η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί, η κράτηση των φυτών ακυρώνεται.

Επιστροφές

Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί, για τον λόγο αυτό δεν γίνονται επιστροφές. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα με τα φυτά μας (πχ. Παραδόθηκαν σπασμένα), θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας.