Φράουλα (Κόκκινη) | Γλάστρα

4,50

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Πολυετές

Εξαντλημένο

Θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν αυτό το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα;

Περιγραφή

H ποικιλία…

Αυτή η φράουλα είναι ένας πειρασμός! Παραδοσιακή ποικιλία με μέτριο μέγεθος καρπών που θα σας τρελάνει με την έντονη μυρωδιά αλλά και την απίστευτη γλυκιά γεύση της.

Σαν φυτό είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος αλλά πολύ παραγωγικό.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Όλη η γεύση, χωρίς καθόλου κόπο!

Όλα μας τα βιολογικά φυτά στη γλάστρα 2 λίτρων είναι έτοιμα για συγκομιδή, από το πρώτο λεπτό! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα δικά σας λαχανικά και αρωματικά στην κουζίνα σας, φρέσκα και αγνά.

Έτοιμα για κατανάλωση από το πρώτο λεπτό
Δεν θέλουν μεταφύτευση σε άλλη γλάστρα
Μπορείτε να κόψετε ξανά και ξανά
Θέλουν μόνο πότισμα
Παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα
Τρομερή γεύση & άρωμα

Οδηγίες συντήρησης:

 

Γλάστρα

Η φράουλα σε αυτή τη συσκευασία δεν θέλει μεταφύτευση και μπορείτε να την αφήσετε στην ίδια γλάστρα στο μπαλκόνι σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θέση στο μπαλκόνι

Σαν φυτό η φράουλα αγαπάει τις ημισκιερές θέσεις και ειδικά όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες. Προτιμήστε μια θέση που να προστατεύεται από τον δυνατό ήλιο ειδικά τις μεσημεριανές ώρες.

Πότισμα

Το πότισμα καλό είναι να γίνεται τις πρωινές ώρες όταν η γλάστρα έχει στεγνώσει. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από το βάρος που θα έχει η γλάστρα καθώς θα είναι πάρα πολύ ελαφριά. Το πόσο συχνά θα ποτίζετε εξαρτάται από τον καιρό αλλά και από τη θέση που έχετε το φυτό στο μπαλκόνι σας. Τους καλοκαιρινούς μήνες καλό είναι να έχετε το φυτό σε ημισκιερές θέσεις και να προσέχετε το πότισμα διότι το πάρα πολύ νερό δημιουργεί μύκητες στις ρίζες με αποτέλεσμα να σαπίσει.

Λίπανση

Όλα τα φυτά μας είναι εμπλουτισμένα με κομπόστ από γεωσκώληκες, αν όμως θέλετε μπορείτε να τα βοηθήσετε προσθέτοντας βιολογικό λίπασμα όταν οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν.

Φυτοπροστασία

Η φράουλα σαν φυτό θέλει προσοχή με το πότισμα καθώς είναι ευαίσθητη στους μύκητες. Αν παρατηρήσετε περίεργα σημάδια στα φύλλα ή στους καρπούς του φυτού τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο γεωπονικό κατάστημα της περιοχής σας ώστε να βρείτε ένα βιολογικό σκεύασμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Συγκομιδή

Απλά κόψτε και απολαύστε τις φράουλές σας! Το φυτό θα παράγει συνεχόμενα για αρκετό καιρό ακόμα.

 

 

compost Bee Friendly