Λάχανο Κινέζικο

1,20

Διάθεση:
Φθινόπωρο
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν αυτό το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα;

Περιγραφή

H ποικιλία…

Μπορεί το συγκεκριμένο λάχανο να μη μοιάζει με αυτά που έχουμε συνηθίσει εδώ στην Ελλάδα αλλά σίγουρα θα σας κινήσει τη περιέργεια να το δοκιμάσετε. Στην αρχή θα μοιάζει με ένα μεγάλο μαρούλι το οποίο όλο και θα μεγαλώνει. Σε περίπου 60 ημέρες θα είναι έτοιμο για συγκομιδή. Από όλο το φυτό θα μπορείτε να φάτε τα χαμηλά μέρη των έξω φύλλων ενώ ολόκληρα τα μέσα και την τραγανή καρδιά του. Είναι ιδανική συντροφιά στις φθινοπωρινές σαλάτες σας και καταπληκτικό λαχανικό για τις stir fry συνταγές σας.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly

Άρθρα σχετικά με το φυτό...

Επιπλέον πληροφορίες

Αέρας

Μέτρια αντοχή

Πότισμα

Πολύ

Φύτευση

Κήπος