Μαϊντανός | Γλάστρα

4,40

Διάθεση:
Όλες τις εποχές
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Σε απόθεμα

Περιγραφή

H ποικιλία…

Πρόκειται για μια παραδοσιακή ποικιλία μαϊντανού που παράγει μεγάλα φύλλα με έντονο άρωμα. Η συνεχόμενη παραγωγή που έχει σε συνδυασμό με το έντονο άρωμα που κρύβει μέσα στα φύλλα της θα κάνει αυτή τη γλάστρα μόνιμο κάτοικο στην κουζίνα σας!

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Όλη η γεύση, χωρίς καθόλου κόπο!

Όλα μας τα βιολογικά φυτά στη γλάστρα 2 λίτρων είναι έτοιμα για συγκομιδή, από το πρώτο λεπτό! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα δικά σας λαχανικά και αρωματικά στην κουζίνα σας, φρέσκα και αγνά.

Έτοιμα για κατανάλωση από το πρώτο λεπτό
Δεν θέλουν μεταφύτευση σε άλλη γλάστρα
Μπορείτε να κόψετε ξανά και ξανά
Θέλουν μόνο πότισμα
Παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα
Τρομερή γεύση & άρωμα

Οδηγίες συντήρησης:

 

Γλάστρα

Ο μαϊντανός σε αυτή τη συσκευασία δεν θέλει μεταφύτευση και μπορείτε να τον αφήσετε στην ίδια γλάστρα στο μπαλκόνι σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θέση στο μπαλκόνι

Σαν φυτό ο μαϊντανός αγαπάει τις ημισκιερές θέσεις (ειδικά το καλοκαίρι) και καλό είναι να τοποθετείται σε προστατευμένη θέση από τον δυνατό αέρα.

Πότισμα

Το πότισμα καλό είναι να γίνεται τις πρωινές ώρες όταν η γλάστρα έχει στεγνώσει. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από το βάρος που θα έχει η γλάστρα καθώς θα είναι πάρα πολύ ελαφριά. Το πόσο συχνά θα ποτίζετε εξαρτάται από τον καιρό αλλά και από τη θέση που έχετε το φυτό στο μπαλκόνι σας. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να χρειάζεται μέχρι και 2 φορές πότισμα την ημέρα.

Λίπανση

Όλα τα φυτά μας είναι εμπλουτισμένα με κομπόστ από γεωσκώληκες, αν όμως θέλετε μπορείτε να τα βοηθήσετε προσθέτοντας βιολογικό λίπασμα όταν οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν.

Φυτοπροστασία

Ο μαϊντανός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα σαν φυτό. Το μόνο που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι η προσβολή από έντομα όπως για παράδειγμα η μελίγκρα. Αν παρατηρήσετε πολλά μικρά έντομα στο κέντρο του φυτού ή κάτω από τα φύλλα τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο γεωπονικό κατάστημα της περιοχής σας ώστε να βρείτε ένα βιολογικό σκεύασμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Συγκομιδή

Απλά κόψτε και απολαύστε! Το φυτό θα παράγει συνεχόμενα για αρκετό καιρό ακόμα. Καλό θα είναι να μην αφήνετε το φυτό να μεγαλώνει πάρα πολύ αλλά να κόβετε συχνά.

 

 

compost Bee Friendly