Μαρούλι Σγουρό (Μακεδονίας)

2,00

(1 αξιολόγηση πελάτη)
Διάθεση:
Χειμώνας, Φθινόπωρο
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Μόνο 4 απομένουν σε απόθεμα

Περιγραφή

H ποικιλία…

Γνωστό και ως τύπου Μακεδονίας είναι ένα μαρούλι το οποίο έχει μεγάλη ανάπτυξη αλλά και έντονο πράσινο χρώμα! Τα πάει καλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες όπου άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην βόρεια Ελλάδα. Μπορεί όμως άνετα να καλλιεργηθεί σε όλη τη χώρα.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly

Άρθρα σχετικά με το φυτό...

1 κριτική για Μαρούλι Σγουρό (Μακεδονίας)

  1. Αγγελος

    Γίνεται μεγάλο σαν μαρούλι και αντέχει στο κρύο. Με ένα μαρούλι βγάζεις δυο σαλάτες άνετα. Τα έβαλα στο μπαλκόνι σε δυο ζαρντινιέρες και έγιναν τρομερά.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment