Πιπεριά φλάσκα (Κόκκινη)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Διετές

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Η πιπεριά αυτή παράγει καρπούς κόκκινους, στρογγυλούς, μετρίου μεγέθους με παχιά σάρκα. Πριν ωριμάσει το χρώμα της είναι ανοιχτό πράσινο και έχει πολύ καλή γεύση, όταν ωριμάσει γίνεται κατακόκκινη και η γεύση της θα σας ξετρελάνει.

Φυτό μεγάλο, εξαιρετικά παραγωγικό που χρειάζεται καλό στήριγμα ειδικά σε περιοχές με πολύ αέρα. Λόγω της μεγάλης παραγωγής πρέπει να αφαιρείται αρκετά άνθη έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερους καρπούς, αλλιώς θα έχετε αμέτρητους μικρούς καρπούς.

Μια πιπεριά που θα λατρέψετε αν σας αρέσουν οι γλυκιές πιπεριές.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly