Πιπεριά φλάσκα (Μωβ)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Διετές

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν μωβ πιπεριές στην αγορά αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτή την ποικιλία.

Παράγει τετράγωνους καρπούς με μέτριου πάχους σάρκα, χρώματος μωβ (σχεδόν μαύρο) απ’ έξω και πράσινο από μέσα. Η γεύση της είναι τόσο έντονη που θα σας ξετρελάνει, όπως ξετρέλανε και εμάς.

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στη σαλάτα για να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα αλλά και γεύση, επίσης στα γεμιστά θα χάσει το μωβ χρώμα της αλλά θα γίνει πιο γλυκιά. Όπως και αν την φάτε είναι καταπληκτική.

Φυτό μετρίου μεγέθους με μεγάλη παραγωγή. Οι καρποί όταν ωριμάσουν γίνονται κόκκινοι, αλλά και πάλι είναι πεντανόστιμοι.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly