Σέλινο

1,00

Διάθεση:
Χειμώνας, Άνοιξη, Φθινόπωρο
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Παραδοσιακή ποικιλία με πλούσιο φύλλωμα. Το σέλινο εκτός από την ωραία γεύση που δίνει στα φαγητά μας πρέπει να γνωρίζουμε και τις καταπληκτικές του ιδιότητες.

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως φλαβονοειδή τα οποία επιτίθενται στις ελεύθερες ρίζες δρώντας προστατευτικά σε διάφορες μορφές καρκίνου και στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, C και Κ, είναι πλούσιο σε σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο και νάτριο, φυλλικό οξύ και περιέχει μια ορμόνη ανάλογη με τις ιδιότητες της ινσουλίνης.

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly

Εμείς παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά και τα διαθέτουμε μέσα από συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας μέσα από το χάρτη μας.

Καταστήματα λιανικής