Σελινόριζα

1,20

Διάθεση:
Χειμώνας, Φθινόπωρο
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Ποικιλία σέλινου που χρησιμοποιείται η εύγευστη ρίζα του και όχι μόνο. Η σελινόριζα εκτός από την ωραία γεύση που δίνει στα φαγητά μας πρέπει να γνωρίζουμε και τις καταπληκτικές της ιδιότητες.

Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως φλαβονοειδή τα οποία επιτίθενται στις ελεύθερες ρίζες δρώντας προστατευτικά σε διάφορες μορφές καρκίνου και στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, C και Κ, είναι πλούσια σε σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο και νάτριο, φυλλικό οξύ και περιέχει μια ορμόνη ανάλογη με τις ιδιότητες της ινσουλίνης.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly