Τομάτα (Αγίου Πέτρου)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Αν ψάχνετε για μια ποικιλία τομάτας η οποία να αντέχει μέχρι τις πρώτες παγωνιές τότε αυτή η ποικιλία θα γίνει η αγαπημένη σας. Πρόκειται για μια παλαιά γαλλική ποικιλία η οποία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλη την Ευρώπη. Έχει πολύ καλή παραγωγή με νόστιμους, λεπτόφλουδους καρπούς περίπου 200 γραμ. ενώ μπορεί να καλλιεργηθεί υπαίθρια αλλά και σε θερμοκήπιο.

Είναι ημιαναρριχώμενο φυτό αφού μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 180 εκ. σε ύψος και για αυτό χρειάζεται καλό στήριγμα και δεν είναι ιδανική επιλογή για περιοχές με πολύ αέρα.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος φυτού

Μεγάλο

Μέγεθος καρπών

~ 200 Γραμμάρια

Παραγωγή

Μεγάλη

Θέση

Ηλιόλουστη

Αέρας

Μέτρια αντοχή

Πότισμα

Μέτριο

Φύτευση

Κήπος

Ωρίμανση

~ 90 Ημέρες