Τομάτα (Άσπρη)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Μα καλά, άσπρη τομάτα;

Φυσικά! Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα περίεργα πάντα μας ελκύουν! Για τον λόγο αυτό παράγουμε και αυτή την ποικιλία η οποία όταν θα καρπίσει θα σας χαρίσει λευκές τομάτες με πολύ γλυκιά γεύση, η οποίες έχουν λεπτή φλούδα και βάρος περίπου 300 γραμ.

Μπορεί να καλλιεργηθεί στο μπαλκόνι σας αλλά και στον κήπο κάνοντας όλους να παραμιλούν για αυτή τη μοναδική τομάτα. Και επειδή σίγουρα θα αναρωτηθείτε δεν είναι ούτε υβρίδιο, ούτε μεταλλαγμένη. Είναι μια απλή ποικιλία η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ευρώπη.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος φυτού

Μεσαίο

Μέγεθος καρπών

~ 150 Γραμμάρια

Παραγωγή

Μικρή

Θέση

Ηλιόλουστη

Αέρας

Μέτρια αντοχή

Πότισμα

Μέτριο

Φύτευση

Γλάστρα, Κήπος

Ωρίμανση

~ 90 Ημέρες