Τομάτα (Μαύρη)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Αν ψάχνετε για μια παραδοσιακή τομάτα που θα σας εξιτάρει με τη γεύση της, τότε αυτή η ποικιλία είναι η σωστή επιλογή σας!

Προερχόμενη από την Ουκρανία στην περιοχή της Μαύρης θάλασσας φέρνει μαζί της εκτός από το ξεχωριστό μαυροκόκκινο χρώμα της και ξεχωριστή γεύση. Όταν ο καρπός κοπεί νωρίς (πριν ωριμάσει εντελώς) έχει γεύση αλμυρής καπνιστής τομάτας, ενώ αν ωριμάσει πολύ τότε ζαχαρώνει. Με καρπούς περίπου 350 γραμ. είναι ιδανική για μαυροκόκκινες πεντανόστιμες σάλτσες, ξεχωριστές σαλάτες και απίθανα γεμιστά.

Το φυτό δεν ξεπερνά τα 120 εκ σε ύψος αλλά χρειάζεται καλό στήριγμα. Η συνεχόμενη παραγωγή της όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο αλλά και η ευκολία να καλλιεργηθεί ακόμα και σε γλάστρα, θα κάνουν και εσάς να την καλλιεργείτε κάθε χρόνο.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly