Τομάτα (Χαλκιδικής)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν αυτό το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα;

Περιγραφή

H ποικιλία…

Μια φανταστική παραδοσιακή ποικιλία τομάτας η οποία είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις για εμάς!

Η θαυμάσια γεύση της αλλά και η ανθεκτικότητα της στο κρύο την κάνουν ένα αληθινό στολίδι στον κήπο σας. Η συνεχόμενη παραγωγή της μέχρι τα πρώτα κρύα του χειμώνα με στρογγυλούς καρπούς περίπου 300 γραμ. με λεπτή φλούδα και φανταστική γεύση θα σας καταπλήξει. Κατάλληλη για όλες τις χρήσεις (γεμιστά, σαλάτα, σάλτσα και ότι άλλο φανταστείτε).

Χρειάζεται καλή στήριξη αφού φτάνει μέχρι τα 150 εκ. σε ύψος και μέτριο όγκο. Μπορεί να καλλιεργηθεί άνετα στο μπαλκόνι αλλά και στον κήπο.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly

Επιπλέον πληροφορίες

Παραγωγή

Μεγάλη

Αέρας

Μέτρια αντοχή

Πότισμα

Μέτριο

Φύτευση

Γλάστρα, Κήπος