Τομάτα (Χίου)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Πρόκειται για μια παλαιά παραδοσιακή ποικιλία από τη Χίο η οποία παράγει λεπτόφλουδους καρπούς περίπου 20 γραμ. σαν μεγάλα καρύδια σε τσαμπιά. Η γεύση της θα σας ξετρελάνει και θα γίνει μόνιμος κάτοικος του λαχανόκηπού σας κάθε χρόνο.

Σαν φυτό δεν ξεπερνά τα 120 εκ. σε ύψος ενώ θέλει καλό στήριγμα. Μπορεί να καλλιεργηθεί και ως ξερική στον κήπο ή στο μπαλκόνι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους καρπούς της φτιάχνοντας καταπληκτική σάλτσα, στη σαλάτα ή ακόμα καλύτερα να τους γευτείτε ολόκληρους σαν φρούτο μόλις τους κόψετε από το φυτό.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly