Τομάτα (Yellow submarine)

1,20

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετες

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Η μετάφραση του ονόματος αυτής της ποικιλίας είναι ‘’κίτρινο υποβρύχιο’’ και σίγουρα είναι απόλυτα ακριβής! Σαν ποικιλία παράγει μικρούς καρπούς περίπου 10 γραμ. σχήματος αχλαδιού πολύ γλυκούς σαν φρούτο και κίτρινο χρώμα.

Η μεγάλη παραγωγή της δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους ενώ εκτός της σαλάτας μπορείτε να φτιάξετε πρωτότυπες αλλά πεντανόστιμες κίτρινες σάλτσες!

Σαν φυτό δεν γίνεται πολύ μεγάλο, κάνοντάς το ιδανικό για καλλιέργεια στο μπαλκόνι.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…

Παραδοσιακές και απλές ποικιλίες

Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.

Χωρίς φυτοφάρμακα

Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!

Παράγονται στην ύπαιθρο

Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…

Πιστοποιημένα στη βιολογική γεωργία

Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!

compost Bee Friendly

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος φυτού

Μεσαίο

Μέγεθος καρπών

~ 20 Γραμμάρια

Παραγωγή

Μέτρια

Θέση

Ηλιόλουστη

Αέρας

Μέτρια αντοχή

Πότισμα

Μέτριο

Φύτευση

Γλάστρα, Κήπος

Ωρίμανση

~ 70 Ημέρες