Βασιλικός (Ιταλικός) | Γλάστρα

4,40

Διάθεση:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Συσκευασία:
Διάρκεια ζωής:
Μονοετές

Εξαντλημένο

Περιγραφή

H ποικιλία…

Η παραδοσιακή ποικιλία ιταλικού βασιλικού (Genovese) με φύλλα μεσαίου μεγέθους και ιδιαίτερο άρωμα. Με αυτόν μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σάλτσα pesto, η οποία δεν θα έχει καμιά σχέση με ότι έχετε δοκιμάσει, ούτε σε γεύση, αλλά ούτε και σε μυρωδιά.

Σαν φυτό έχει πλούσια παραγωγή και θα παράγει ξανά και ξανά νέα φύλλα.

Είστε εντός Αττικής;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί για αποστολές ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιοχές, που δεν έχουμε συνεργαζόμενο κατάστημα!

Όλη η γεύση, χωρίς καθόλου κόπο!

Όλα μας τα βιολογικά φυτά στη γλάστρα 2 λίτρων είναι έτοιμα για συγκομιδή, από το πρώτο λεπτό! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα δικά σας λαχανικά και αρωματικά στην κουζίνα σας, φρέσκα και αγνά.

Έτοιμα για κατανάλωση από το πρώτο λεπτό
Δεν θέλουν μεταφύτευση σε άλλη γλάστρα
Μπορείτε να κόψετε ξανά και ξανά
Θέλουν μόνο πότισμα
Παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα
Τρομερή γεύση & άρωμα

Οδηγίες συντήρησης:

 

Γλάστρα

Ο βασιλικός σε αυτή τη συσκευασία δεν θέλει μεταφύτευση και μπορείτε να τον αφήσετε στην ίδια γλάστρα στο μπαλκόνι σας, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θέση στο μπαλκόνι

Σαν φυτό του αρέσει πολύ ο ήλιος. Καλό θα είναι όμως τους καλοκαιρινούς μήνες, που οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές να τον έχετε σε ημισκιερή θέση και προφυλαγμένο από τον έντονο αέρα.

Πότισμα

Το πότισμα καλό είναι να γίνεται τις πρωινές ώρες όταν η γλάστρα έχει στεγνώσει. Ο βασιλικός αγαπάει το νερό, επομένως θέλει κάλο πότισμα! Φυσικά, το πόσο συχνά θα ποτίζετε εξαρτάται από τον καιρό, αλλά και από τη θέση, που έχετε το φυτό στο μπαλκόνι σας.

Λίπανση

Όλα τα φυτά μας είναι εμπλουτισμένα με κομπόστ από γεωσκώληκες, αν θέλετε μπορείτε να τα βοηθήσετε προσθέτοντας βιολογικό λίπασμα, όταν οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν.

Φυτοπροστασία

Ο βασιλικός είναι πολύ δυνατό σαν φυτό και δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα με ασθένειες ή έντομα.

Συγκομιδή

Απλά κόψτε φύλλα και απολαύστε! Ακόμα και αν ο βασιλικός σας ανθίσει μην ανησυχήσετε. Μπορείτε απλά να του κόψετε τα λουλούδια και αυτός θα συνεχίσει να παράγει νέα φύλλα ξανά και ξανά, για να απολαμβάνετε τα δικά σας pesto!

 

 

compost Bee Friendly