Τρόπος αποστολής

Τρόπος αποστολής

Αττική: Εντός Αττικής, όλες οι παραγγελίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδονται με δικά μας μέσα στη διεύθυνση κάθε πελάτη.

Εκτός Αττικής: Οι παραγγελίες εκτός Αττικής αποστέλλονται με πρακτορεία εθνικών μεταφορών μετά από συνεννόηση.

Κόστος αποστολής

Αττική: Το κόστος αποστολής είναι στα 5€ για όλες τις παραγγελίες.

Εκτός Αττικής: Οι παραγγελίες εκτός Αττικής αποστέλλονται με τα πρακτορεία εθνικών μεταφορών. Η χρέωση της μεταφοράς, βαραίνει τον πελάτη και πληρώνετε κατά την παραλαβή στο πρακτορείο. Η κάθε κούτα χωράει 40 φυτά σε γλάστρες 200ml ή 8 γλάστρες των 2 λίτρων. Διαφορετικά μπορείτε να συνδυάσετε 20 φυτά σε γλάστρες 200ml μαζί με 4 γλάστρες των 2 λίτρων στην ίδια κούτα!

Τρόπος Πληρωμής

Όλες οι παραγγελίες εξοφλούνται  με κάρτα (Viva) μέσα από τη σελίδα μας. Καμία παραγγελία δεν αποστέλλεται αν δεν έχει γίνει η πλήρης εξόφληση του ποσού και σε περίπτωση που η πληρωμή δεν γίνει μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία, η κράτηση των φυτών ακυρώνεται.

Επιστροφές

Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί, για τον λόγο αυτό δεν γίνονται επιστροφές. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα με τα φυτά μας (πχ. Παραδόθηκαν σπασμένα), θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας.