Περιγραφή
H ποικιλία…
Παραδοσιακή ποικιλία από το Περού με μικρούς πορτοκαλί καρπούς που έχουν ιδιαίτερη γεύση και πολλές βιταμίνες.
Είναι φρούτο που μοιάζει με μικρό τοματάκι, στην Ελλάδα χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική, αλλά από τους γευσιγνώστες τρώγεται και ως φρούτο. Είναι αναρριχώμενο φυτό αλλά με κλάδεμα μπορεί να κρατηθεί σαν ένας μεγάλος θάμνος. Ο καρπός μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και 2 μήνες από την ώρα που θα το κόψουμε από το φυτό χωρίς να χαλάσει, αρκεί να μη βγάλουμε τον κάλυκα που τον περιβάλει.
Τα φυτά μας ξεχωρίζουν…
Παράγουμε τα βιολογικά μας φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια, αλλά και από απλές ποικιλίες που πραγματικά αξίζουν.
Τα φυτά μας παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, στο κτήμα μας στα Καλύβια Αττικής. Επίσης, το χώμα τους είναι εμπλουτισμένο με κομπόστ από γεωσκώληκες, το οποίο παρέχει στα φυτά όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά!
Όλα μας τα φυτά είναι μεγαλωμένα σε συνθήκες εποχής, καθώς μεγαλώνουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο και όχι σε θερμαινόμενα θερμοκήπια. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δυνατά και ψημένα φυτά…
Όλη η διαδικασία παραγωγής πιστοποιείται από τον Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Με αυτόν τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βιολογικά μας σπορόφυτα δεν είναι βιολογικά μόνο στα λόγια!